Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (3.98 secunde)
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
"Ce mi-o fi adus in minte tocmai aceste rime alecsandrine? In mod sigur, gandul dumneavoastra de a sta de vorba cu mine insumi, tocmai acum la ora bobocilor in floare.
Schioarea Asli Nemutlu, in varsta de 18 ani, componenta a echipei Turciei, a decedat, joi, dupw ce a cazut ei s-a ranit grav la un antrenament, pe o pwrtie din localitatea Erzurum, informeaza presa turca.
Un pilot in varsta de 38 de ani a decedat intr-un accident suferit, vineri, la Raliul Mont-Blanc, informeaza lexpress.fr. Masina condusa de Frederic Comte a iesit in decor si a luat foc in timpul celei de-a doua speciale a raliului, in localitatea Draillant.
Dennis Byrd, un fost celebru jucator de fotbal american, a murit, ieri, intr-un accident de masina, la varsta de 50 de ani. Nenorocirea s-a intamplat in Oklahoma, cand masina condusa de Byrd a intrat in coliziune cu un alt autoturism.
Fotografia, care a strans cateva sute de mii de like-uri, il arata pe Arnold Schwarzenegger intins pe strada, inipostaza unui om in mizerie, intr-un sac de dormit, la picioarele statuii care il infatiseaza in culmea gloriei sale de culturist. Comentariul lui Arnold este laconic si ironic, in acelasi timp:
Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise. Ei sunt vanatorii de pokemoni, practicantii jocului virtual care a pus in miscare zeci de milioane de tineri din intreaga lume.
08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania.
Aflat in vacanta la Viena, Cristi Brancu a primit o lovitura teribila vineri, in jurul orei 17.00, cand mama sa l-a anuntat telefonic ca tatal sau a murit. Prezentatorul tv este in stare de soc si face tot posibilul sa se intoarca de urgenta in tara.
O zi care nu anunta nimic s-a sfarsit in cel mai urat mod cu putinta. Cantareata a ajuns la doctor si s-a ales cu un pansament urias la ochiul stang, dupa un accident de-a dreptul stupid, scrie Cancan.ro.
S-a mutat ea din Bucuresti, in speranta unui trai linistit la Miercurea- Ciuc, dar nu a fost asa. Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident. Zsolt jr si-a fracturat clavicula in curtea scolii, in recreatia mare.
Muze, tastemakers, militante, colectionare de arta sau scriitoare, in personalitatea fiecareia regasim latura fortei unei ideal, spirit vizionar, creativitate, pasiune, componenta ludica, dar si asumare, responsabilitate si eleganta cladita pe paradoxul:
- Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Visele, avertismente lansate in timpul somnului (Autor : GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Comicul si realizatorul Artus de Penguern a murit marti la varsta de 56 de ani in domiciliul sau parizian din cauza unui accident cardiac.
Ancheta penala in cazul Alexandrei Stan. Cunoscuta cantareata a depus o plangere la politie impotriva managerului ei, pe care il acuza ca a batut-o pana a bagat-o in spital.
Aceste povestiri pot intari credinta ca Dumnezeu si ingerii vegheaza asupra noastra, si increderea in bunatatea esentiala a oamenilor. O consiliera numita Gayle Earle a povestit urmatoarea intimplare minunata despre felul in care ingerii au ajutat-o sa-si gaseasca portmoneul pierdut.
Moartea in patut cunoscuta si ca sindromul mortii subite infantile. Moartea in patut nu este o boala. ... O moarte in patut mai poate fi numita SMSI (sindromul mortii subite infantile), moarte subita infantila neasteptata, moarte neasteptata sau pur si simplu moarte in patut.
google-analytics.com